Εξερευνήστε τα ερείπια της αρχαίας πόλης των Μυκηνών ένα σημαντικό κέντρο του ελληνικού πολιτισμού από 1600 π.Χ. έως το 1100π.Χ και να επισκεφθείτε το μικρό χωριό της Επιδαύρου διάσημο στην αρχαιότητα για να είναι ένα μέρος της θεραπείας. Μετά τη λήψη μια γραφική διαδρομή κατά μήκος του παραλιακού δρόμου του Σαρωνικού Κόλπου, θα συναντήσετε την αρχαία πόλη των Μυκηνών σπίτι στο βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα. Επισκεφθείτε τον τάφο του Αγαμέμνονα, το Παλάτι και το Lionesses Πύλη.

Σταματήστε στη γραφική πόλη του Ναυπλίου πριν από την άφιξη στην Επίδαυρο. Ο κόσμος διατηρητέο ​​πόλη φημίζεται ως η γενέτειρα του Απόλλωνα ο γιος του Ασκληπιού, του θεραπευτή και ήταν το πιο διάσημο θεραπευτικό κέντρο του κλασικού κόσμου. Επίδαυρος είναι ίσως η πιο διάσημη για το θέατρο, ένα από τα καλύτερα διατηρημένα αρχαία ελληνικά κτίρια και χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα λόγω της εκπληκτικής ακουστική του.

Μπορούμε να οργανώσουμε την ημερήσια εκδρομή ανάλογα με τα γούστα σας που έχουν συμφωνηθεί πριν από την έναρξη του ταξιδιού.