Ποιοι είμαστε » Όροι κ προυποθέσεις

Ποιοι είμαστε » Όροι κ προυποθέσεις

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ

Κρατήσεις

Για να δεσμεύσετε το διαμέρισμα, χρειαζόμαστε μια γραπτή αίτηση με την ένδειξη ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης καθώς και τον προβλεπόμενο αριθμό των επισκεπτών. Την επιλογή Αρχική κράτηση που προορίζεται για την υπό όρους να διατηρήσετε την ιδιοκτησία μέχρι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες? επιτρέποντας το χρόνο σας για να μεταφέρει τα κεφάλαια που απαιτούνται στον ελληνικό τραπεζικό μας λογαριασμό, λεπτομέρειες που πρέπει να παρέχονται.Παρακαλείστε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της επιβεβαίωση της κράτησης, για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστή.

Πληρωμές

Για να εξασφαλίσει την κράτησή σας, απαιτούμε προκαταβολή 20% του συνολικού ενοικίασης ή 100 ευρώ για να καταβληθούν σε εμάς μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία κράτησης. Το υπόλοιπο οφείλεται κατά την άφιξή σας.

Πολιτική Ακύρωσης

Δυστυχώς, οι ακυρώσεις τελευταία στιγμή σημαίνει χαμένα εισοδήματα. Οποιαδήποτε ακύρωση πρέπει να γίνονται γραπτώς. Η προκαταβολή είναι πλήρως επιστρέφεται τρεις μήνες πριν από την ημερομηνία της επιβεβαίωσης της κράτησής σας, και το ήμισυ επιστρέφεται μέχρι 30 ημέρες πριν την άφιξη σας στο διαμέρισμα. Εάν ακυρώσετε λιγότερο από 30 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης σας, καμία επιστροφή δεν γίνεται.

Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να επαναλάβουν το διαμέρισμα και αν βρεθεί μια νέα κράτηση για την ίδια περίοδο ενοικίασης, θα γίνει επιστροφή της προκαταβολής κράτησης. Συνιστούμε ότι σας ασφαλιστείτε κόστος ακύρωσης ως μέρος του συνολικού ταξιδιού σας

Έλεγχος ώρα άφιξης στην Αθήνα
Ο μισθωτής είναι υπεύθυνος να εγκαταλείψει το διαμέρισμα σύμφωνα με τα εξής:-
 Καθαρισμού κριτήρια κλείστε όλα τα παράθυρα,-
 Απενεργοποιήστε το νερό λέβητα, τον κλιματισμό, και οι σωλήνες του νερού
αφήνετε τα κλειδιά, στο τραπέζι, μέσα στο διαμέρισμα
Τραβήξτε την πόρτα κοντά πίσω από αυτόν κατά την έξοδο από το διαμέρισμα

Ευθύνη

Ο ενοικιαστής και τα μέλη του κόμματός τους δεν μπορεί σε περίσταση, κρατήστε ο ιδιοκτήτης υπεύθυνος για οποιαδήποτε και όλες σωματικές βλάβες, βλάβη διαμέρισμα κατά τη διάρκεια της ενοικίασης, ή κλοπή που προκύπτουν από ή συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο να σας ενοικίαση της ιδιοκτησίας μας. 
Το αποθεματικό ιδιοκτήτες που τηρεί το δικαίωμα να αρνούνται την αποδοχή ή να τερματίσει την κράτηση χωρίς αποζημίωση, αν ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ.

Καθαρισμός

Το βασικό καθαρισμό πρέπει να γίνει από τον πελάτη. 
Αυτό περιλαμβάνει τον καθαρισμό του εξοπλισμού κουζίνας και αντικειμένων της χρησιμότητας, καθώς και να αδειάσετε τα δοχεία απορριμάτων. Ο τελικός καθαρισμός θα γίνει από Live στην Αθήνα. Το κόστος του τελικού καθαρισμού που δίνονται για την προσφορά ενοικίασης. Σε περίπτωση που ο μισθωτής δεν παραδώσει το διαμέρισμα σύμφωνα με τα παραπάνω τα παραπάνω κριτήρια καθαρισμού, υπάρχει μια επιπλέον χρέωση που θα ανακτηθούν από την εγγυηση.

Ώρες κοινής ησυχίας

Κάθε ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για να εξασφαλίζει ότι μπορούν να αποφευχθούν θορύβου στο διαμέρισμα, στο σπίτι, το ναυπηγείο και το ακίνητο δεν εμφανίζονται. Όγκος των ραδιόφωνα, τηλεόραση, CD player και ούτω καθεξής, πρέπει να τεθούν σε λογικά επίπεδα, τα οποία να μην ενοχλείτε τους άλλους γείτονές. Ιδιαίτερη προσοχή είναι ο χρόνος από τις 15.00 17.30 και στο μεταξύ 22,00 και 07.30 στη νύχτα χρόνο ανάπαυσης.Για να εξασφαλίσει ότι, μια "κατάθεση θορύβου και φθοράς στο" ισχύει σε όλες τις κρατήσεις.Η εγγυηση εξαρτάται από τον αριθμό των ημερών και τα άτομα που επισκέπτονται και που παρέχεται στο στην φόρμα κράτησης. Είναι πληρωτέο κατά τη στιγμή του check-in, σε μετρητά και αυτό είναι εκ νέου χρηματοδότηση στον έλεγχο έξω το χρόνο μετά από την κατάλληλη παράδοση του διαμερίσματος του ενοικιαστή να Athensholidayrentals.

Δεν επιτρέπονται οι γιορτές και πάρτι. Σε ειδικές περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης μικρό εκδηλώσεις μπορεί να επιτρέπεται από τον ιδιοκτήτη.

Τα κατοικίδια ζώα επιτρέπονται στο πλαίσιο ειδικών όρων και συμφωνίας.

Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX] bbottom4 bbottom5
SSL Certificates